Advies bij LE CHIC


Mensen dragen kleur. Kleuren van kleding, accessoires, kleur van schoenen, lingerie. Ook de kleuren die jij draagt vertellen daadwerkelijk iets over jou.


En het is misschien een verrassing; maar ook de kleuren die je in jouw interieur gebruikt, onthullen vaak onbewuste geheimpjes over jouw persoonlijkheid.


Wat kleuren vertellen?

Kleuren vertellen iets over hoe je luistert, hoe je communiceert, hoe je je voelt, hoe je wordt gezien, wat je drijfveer is en de koers die je vaart en met welke intentie jij je dagelijkse activiteiten vorm geeft. En dat zijn maar een paar dingen.


Een juiste toepassing van kleur brengt balans, harmonie, overzicht en evenwicht.


LE CHIC adviseert, inspireert en creëert met kleur.


Kleuranalyse 78Color System


De kleuren, identiteit en uitstraling van ieder mens is uniek! Ook die van jou! Een kleuranalyse gebaseerd op het 78Color System is een verfijnde uitbreiding op de 4 seizoenen. Elk mens beschikt over verschillende kleurpigmenten in huid, haar en ogen. LE CHIC maakt gebruik van de 6 kleurkarakteristieken: koel, warm, helder, gedempt, licht en diep.

LE CHIC laat jou ontdekken door middel van de verschillende kleurdoeken, welke nuances van kleuren het beste bij je passen. Door de juiste kleuren ga je er jonger en frisser uit zien. En wie wil dit nou niet? Er ontstaat harmonie tussen jou en datgene wat je draagt. Mensen gaan dit aan jou zien en je complimenten geven.
Kijkend naar de zes kleurkarakteristieken zijn er 78 combinaties mogelijk oftewel 78 kleurtypes. Welke type ben jij?

Met LE CHIC ontdek je jouw WOW kleuren!


Kleuranalyse 78Color System 'Standaard'


LE CHIC laat jou met de verschillende kleurdoeken ervaren dat de kleur van jouw ogen, jouw haar en jouw huid prachtig in balans zijn en een mooie eenheid vormen wanner je de juiste kleuren draagt. Je voelt je zekerder. Je lichaamshouding verandert. Je straalt!
Na afloop ontvang je een hanidge 78Color Card, welke makkelijk mee te nemen is in je portemonnee. LE CHIC zorgt dat jij met kleur, veel inspiratie en met een 'smile' de wereld tegemoet gaat.


Investering: € 99,95 p.p.
Tijdsduur: 1 uur


Kleuranalyse 78Color System 'Standaard plus'


LE CHIC verbindt jouw buitenkant en binnenkant in 'kleur'. Naast dat we technisch gaan kijken welke kleuren bij je haar, je huid en je ogen passen oftewel de 'buitenkant', gaan we nu ook naar de 'binnenkant' kijken. We gaan harmonie brengen tussen jouw 'buitenkant' en jouw 'binnenkant'.

LE CHIC laat jouw 'kleurbehoeften' zien, welke kleuren passen bij jouw persoonlijkheid? Vaak zijn jouw persoonlijkheid kleuren anders dan de kleuren die technisch mooi bij je staan. Wat zeggen die kleuren? Wat kunnen ze voor jou betekenen?
Naast de handige 78Color Card, ontvang je ook een persoonlijk verslag met jouw 3 favoriete kleuren en jouw uitdagingskleur.
LE CHIC zorgt dat jij met kleur, veel inspiratie en met een 'smile' de wereld tegemoet gaat.


Investering: € 124,95 p.p.
Tijdsduur: 1,5 uur


Kleuranalyse 78Color System ‘Deluxe’


LE CHIC laat jou ontdekken welke kleuren jou stralen! Hierbij kijken we naar jouw ogen, huid en haren. Daarnaast kijken we welke kleurcombinaties voor jou persoonlijk de beste keuze zijn qua kleding, visagie, accessoires, contrastwaarde, glans en mat waarde en haarkleur. Ook ontdek je hoeveel kleuren je samen kunt dragen.

Je ontvangt na deze analyse een persoonlijke ledere kleurenpaspoort met 32 van jouw allerbeste kleurnuances in stof. LE CHIC maakt het visueel én tastbaar. Als extra ontvang je de handige 78Color Card voor in je portemonnee.
LE CHIC zorgt dat jij met kleur, veel inspiratie en met een ‘smile’ de wereld tegemoet gaat.


Investering: € 149,95 p.p.
Tijdsduur: 1,5 uur


Kleuranalyse 78Color System ‘Diamant’


Dit is de meest complete analyse en een cadeau aan je zelf! Laat zien wie je bent met kleur. Kleur is emotie. Kleur vertelt. Kleur is kracht. Wanneer de kleuren bij jou als persoon passen, zullen mensen het aan je zien en kun je bewust de kleuren gaan inzetten naar de behoefte van het moment.

Daarnaast kijken we welke kleurcombinaties voor jou persoonlijk de beste keuze zijn qua kleding, visagie, accessoires, contrastwaarde, glans en mat waarde en haarkleur. Eveneens weet je hoeveel kleuren je samen kunt dragen.

Naast jouw kleuren voor de ‘buitenkant’, kijken we ook naar de kleuren van jouw ‘binnenkant'.

Jouw kleurbehoeften komt hierbij aan bod. Wat wil jij uitstralen? Welke kleuren passen bij jouw persoonlijkheid? Wat kunnen deze kleuren voor jou betekenen naast de kleuren van jouw ‘buitenkant’?
Je ontvangt na deze analyse een persoonlijke ledere kleurenpaspoort met 32 van jouw allerbeste kleurnuances in stof.

LE CHIC maakt het visueel én tastbaar. Naast de handige 78Color Card, ontvang je ook een persoonlijk verslag met jouw 3 favoriete kleuren en jouw uitdagingskleur.


Investering: € 174,95 p.p.
Tijdsduur: 2 uur


Figuur (Stijl) Analyse


Een figuur (stijl) analyse is een waarvolle aanvulling na een kleuranalyse op het 78Color System voor jouw juiste uitstraling.
Naast kleur laat je ook met kleding zien wie jij bent! Kleding is communicatie. Wat wil jij uitstralen? Je creativiteit? Een 'Back to earth' of een 'Romantische' look? Wil jij optisch langer of juist optisch korter lijken? Slanker of voller? Of wil jij juist bepaalde kwaliteiten van jezelf laten zien? Kortom kleding spreekt zonder woorden en je laat veel van jezelf zien.

Na een kleuradvies is je uitstraling met een basis gelegd. Maar hoe zit het met jouw 'look'? Klopt jouw uitstraling? Laat jij zien hoe jij van binnen voelt? Straal jij dat ook uit aan de buitenkant? Dat is immers de essentie. Alles in balans brengen. Vaak kan het zijn dat het ontbreekt aan de juiste stijl, vorm en model. Daarnaast kan het zijn dat je zakelijk en privé anders gekleed gaat doordat het niet anders kan. Toch kun je je zakelijk je 'eigen identiteit' en/of je 'stijl' laten zien. Hoe? Met een Figuur (stijl) analyse ontdek je welke snit, bedrukkingen, accessoires en stoffen het beste bij jou en je specifieke lichaams- en gezichtsvorm passen. En dat niet alleen ook jouw karaktereigenschappen komen aan bod. Door de juiste kleding breng je jouw figuur in evenwicht. Zo kun jij naast je kleuren ook jouw eigen persoonlijke stijl verder ontwikkelen, zakelijk en privé.
Na afloop ontvang je een 'Stijlpaspoort' met veel tips en tricks. Daarbij mag je ook max. 3 kledingstukken meenemen waarover je vragen hebt.


Investering: € 149,95 p.p.
Tïjdsduur: 1,5 uur


Communicatie- en gedragsstijl Kleuranalyse


LE CHIC geeft je snel een effectief inzicht in waarom iemand anders jou niet begrijpt en ook hoe het komt dat jij die ander niet snapt. Het is "eerst begrijpen en dan begrepen worden".

Inzicht in taalgebruik en gedrag van een ander, geeft inzicht in wie die ander nu eigenlijk is. En om inzicht in elkaar te krijgen, zal je met elkaar moeten praten. Inzicht in wie die ander is, geeft ruimte om echt met elkaar te communiceren.

Met behulp van LE CHIC communiceer je straks gewoon zoals je echt bent. Vanuit liefde voor jezelf en begrip voor de ander.

Wil jij meer weten over coaching door LE CHIC, neem dan contact op.


Investering: € 149,95 (inclusief verslag)
Tïjdsduur: 1,5 uur
Vervolggesprek (1 uur): € 75,-


Met LE CHIC ontdek jij jouw kleurrijke zelf!


Persoonlijkheid Kleuranalyse


Kleur kent de geheimen van de ziel. En LE CHIC kent de geheimen van kleur. Het is de kracht om kleur te verbinden met wie jij bent of eigenlijk: "wie jij bent" of "wat jij bent" te vertalen naar kleur.

Wetenschappelijk is onderzocht dat de frequenties van licht of kleur beïnvloedt worden op alle vlakken. Hoe? Via jouw ogen komen licht en kleur binnen. Jouw hersenen reageren hierop en beïnvloeden hierbij jouw zenuwstelsel en jouw emoties.

Wil jij weten wat jouw karaktereigenschappen zijn? Wat jouw kwaliteiten zijn? Wat jouw favoriete kleuren over jou vertellen? Wil jij nog bepaalde doelen in je leven behalen? Of weet je even geen richting meer in je leven?

Met een persoonlijkheid kleuranalyse ontdek je jezelf in kleur. Door het juiste gebruik van kleur kun je momenten die belangrijk zijn in je leven veranderen. Jouw leven krijgt weer (meer) kleur en jij stapt de wereld vol zelfvertrouwen tegemoet.

Je ontvangt een persoonlijk rapport en gaat zelf aan de slag in en met kleur. Indien gewenst kan in overleg met jou een vervolg coachingstraject besproken worden.


Investering: € 75,- p.p. (excl. persoonlijk verslag)
Persoonlijk verslag: € 49,95
Tïjdsduur: 1 uur
Vervolggesprek ( 1 uur): € 75,-Coaching


Coaching, iets voor mij?


Bij coaching is het uitgangspunt: jezelf versterken in wat je al in huis hebt, dit schept ruimte voor nieuwe perspectieven en vergroot bewustzijn.


LE CHIC heeft als doel met coaching, dat jij je ontwikkelt, krachtig gaat voelen en vooral plezier en succes hebt in werk en privé en dat ook uitstraalt!


Met coaching krijg je inzicht in wat jou weerhoudt van je gewenste groei. Je krijgt inzicht in je mogelijkheden en prioriteiten en zet de eerste stappen in de richting die jij wenst te veranderen. Want één ding is zeker, je wilt positieve verandering.


Je begrijpt beter hoe je de huidige omstandigheden ervaart, waarom je handelt zoals je handelt en je ontdekt nieuwe manieren om betere resultaten te bereiken, je goed te voelen met en door veranderingen. Alles wat in het gesprek besproken wordt, wordt vertrouwelijk behandeld.


Kortom, je (her-)ontdek je kleurrijke IK!


Powered by Color


  Wil jij:

  POWER?

  Meer zelfvertrouwen en innerlijke rust?

  Zelfverzekerd zijn over wie je bent en wat je wilt?

  Ongewenste gedachten patronen identificeren en veranderen?

  Begrijpen waarom je bepaalde dingen wel of niet doet?

  Meer duidelijkheid krijgen over de betekenis van jouw kleurkeuzes?

  Je talenten laten zien?

  Invloed uitoefenen op hoe anderen op jou reageren?

  Je doelen verwezenlijken?

  Verwerken van emotionele obstakels?

  Leren hoe je pro-actief met kleur kunt werken om jouw toekomst vorm te geven?We zijn omringd door kleur. Zonder dat je je het realiseert, gebruik je onderbewustzijn dit krachtig middel om jouw diepste gedachten en gevoelens te communiceren met behulp van jouw kleur keuzes in je kleding. Weet, alvorens je iets zegt hebben de kleuren die je draagt al voor jou gesproken! Hoe? Kleur reist met de snelheid van licht.


De kleuren die je draagt reflecteren niet alleen jouw emoties. Ze communiceren ook een boodschap naar anderen. Bepaalde kleuren maken je vrolijk of geven je zelfvertrouwen. Terwijl anderen kleuren jou helpen te concentreren of juist te kalmeren.


Ontdek de relatie tussen kleuren en het menselijk gedrag. Het is een bewezen en krachtig middel om jouw leven (weer) in eigen hand te nemen. Het is simpel maar erg krachtige manier om inzicht te krijgen in jezelf en anderen. Maar ook om pro-actief veranderingen aan te brengen in jouw gedragspatroon en gedachten.


In een Powered by Color gesprek, dat gebaseerd is op het Colour Comfort methode van Thelma van der Werff, breng ik jouw kleurkeuzes in kaart. Je huidige kleurkeuzes laten zien welke talenten en kwaliteiten zichtbaar zijn. En welk potentieel open ligt. Jij bepaalt jouw doelen.


Na het eerste gesprek ontvang je een persoonlijk rapport en ga je zelf aan de slag. Afhankelijk van jouw doelen en de gewenste ontwikkelingen bespreken we het vervolgtraject. Een volledig traject bestaat uit 3 gesprekken in een periode van 12 maanden.


Investering: € 149,95 p.p.
Tïjdsduur: 1,5 uur
Vervolggesprek (1 uur) : € 75,-


Show your true WOW colors.


Workshops door LE CHIC


LE CHIC verzorgt regelmatig workshops voor (kleine) groepen. Op interactieve, creatieve en vooral positieve manier ontdek en ontwikkel je nieuwe inzichten en vaardigheden.

Er zijn verschillende thema’s:


Kleur

Uitstraling (hoe kom ik over)

Communicatie

Werk/Talent

Stijl (Wat staat mij goed)

Interieur


Leuk om samen met je vrienden, collega’s of familie te ervaren. Je kunt je ook individueel inschrijven op een workshop.


Wellness door LE CHICWe leven in een tijd waarin lichamelijk en geestelijk veel van ons wordt gevraagd. Het is daarom noodzakelijk om regelmatig te ontspannen. De oudste methode om lichaam en geest te ontspannen is een massage.


Een massage is heilzaam en heeft in het algemeen een goede werking op de algehele gezondheid. Het is een wellness voor je lichaam én geest!LE CHIC biedt de volgende massages aan:


Reiki

Reiki & Relaxatie massage

Relaxatie massage

Hot Stone massage

Kruidenstempel massage

Kokosstempel massage

Vlinder massage

Bamboe massage

Japanse gezichtsmassage