Coaching bij LE CHIC


LE CHIC biedt coaching op maat voor bedrijven, overheidsinstellingen, (startende) ondernemers en particulieren in Nederland en België. Bij coaching is het uitgangspunt: Jezelf versterken in wat je al in huis hebt, dit schept ruimte voor nieuwe perspectieven en vergroot bewustzijn.


Een succesvol en duurzaam resultaat


LE CHIC verzorgt positieve en inspirerende coaching- en trainingstrajecten van topkwaliteit. LE CHIC ondersteunt en motiveert haar cliënten, met gedrevenheid, positivisme, concrete doelstellingen en overtuiging. Met als doel, beweging en een succesvol én duurzaam resultaat.


Specialiteiten


LE CHIC heeft haar onder andere gespecialiseerd in het coachen en trainen van leidinggevenden en medewerkers, binnen de zakelijke markt, op overheidsniveau, (startende) ondernemers en voor particulieren.


Bedrijfsleven


LE CHIC richt haar bedrijfscoaching zowel op de individuele werknemer als op teamontwikkeling. De positieve en resultaatgerichte aanpak draagt bij tot een nieuwe dynamiek binnen jouw bedrijf. Waarbij door een krachtiger sturend vermogen en ontwikkelingsgerichtheid, de personele organisatie en het behalen van de bedrijfsdoelstellingen een nieuwe impuls krijgt.


Startende ondernemers


LE CHIC heeft ruime ervaring met het gericht coachen van ondernemers voor- en na de startfase. Het coachen van jou als startende ondernemer is gericht op het ontwikkelen en versterken van jouw kleurrijke authentieke ondernemerschap in elke vorm.


Training


LE CHIC biedt interactieve trainingen op maat voor bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren in Nederland en België. Zowel aan (startende) ondernemers maar ook aan medewerkers en teams binnen organisaties.


Bij trainingen is het uitgangspunt: Inspireren, stimuleren en motiveren. LE CHIC geeft jou de tools om het beste uit jezelf, je team en je organisatie te halen.


De trainingen zijn zowel los als in combinatie te volgen en vinden plaats in Antwerpen en bij ‘Vergaderlocatie BraakmanZicht’ te Biervliet. Ook is het mogelijk op locatie of incompany.

Powered by You

Coaching op maat voor bedrijf en particulier in Nederland en België.

Verbeter Comunicatie

Interactieve trainingen op maat voor iedereen. Ons motto is inspireren, stimuleren en motiveren.

Get Styled By Color

Nieuwe inzichten en vaardigheden door teambuilding voor groepen.


Teambuilding bij LE CHIC


LE CHIC verzorgt regelmatig teambuilding sessies voor groepen. Op interactieve, creatieve en vooral positieve manier ontdek en ontwikkel je nieuwe inzichten en vaardigheden.


LE CHIC biedt de volgense teambuilding sessies aan:


Kleur

Communicatie

1e indrukReferenties